Какво означава Мобилно Водородно Почистване?

Мобилно Водородно Почистване

Това означава най-общо казано, да Ви посетим на място с наш автомобил и машина. Ние ще почистим вашия двигател в рамките на 60 минути. Ние предлагаме мобилно водородно почистване на двигатели на територията на страната, но когато става въпрос за автомобили, които не могат да бъдат репатрирани, трактори или друга едрова техника, която не е подвижна. Иначе имаме достатъчно партньорски сервизи в повечето областни градове, които могат да извършат услугата за Вас. Достатъчно е само да се свържете с Нас, за да уточним кой е по-удобният начин.

А, сега нека ви разкажа за плюсовете и минусите на Мобилното Водородно почистване

Плюсове на Мобилното Водородно почистване:
  1. Не губите време в път за да дойдете на място при нас.
  2. В случай, че имате автопарк с доста автомобили е по-изгодно за Вас. Вместо да карате един по един автомобилите при Нас, тъй като това ще отнеме повече време и разходи. Също така ще можем да почистим доста автомобили в рамките на един ден.
  3. Възможно е и да не можете да дойдете. Примерно, ако Вашият автомобил има сериозен проблем и не е в движение.
  4. Ние идваме и почистваме двигателя на място.
  5. Вие не се грижите за нищо, освен да ни предоставите достъп на автомобила/ите
Минуси на Мобилното Водородно почистване:
  1. Определено не е добра идея, да се почистват автомобили пред сгради където има офиси или пред жилищни сгради. Възможно е да започнат да излизат въглеродните отлагания под формата на дим и пушек. Освен това трябва да задържим автомобила на около 2000 об. /мин, което означава, че ще има и шум. Възможно е поне 3-4 Баби да звъннат на 112, Полиция, Пожарна или Гражданска защита, тъй като им нарушаваме личния комфорт!
  2. Не е подходящо да се прави като процедура в подземни паркинги или затворени пространства поради димът и шумът.
  3. За професионалните машини е нужен ток – 230V, които Вие трябва да осигурите или пък трифазен ток 380V, който може да нямате в съответния обект.
  4. Ако разстоянието е повече от 50км. не си заслужава за един автомобил, освен ако автомобила е примерно със сериозен технически проблем и не може да се движи.
  5. Няма как да носим със себе си всичката налична диагностична техника, която често използваме за да установим определени проблеми.

Цената на посещението варира в зависимост от това на какво разстояние се намирате.

В случай, че желаете да дойдем на място при Вас, моля да се свържете с Нас за да обсъдим най-удачния вариант как да направим Вашето Мобилно Водородно почистване! Може да се свържете с нас ТУК