Какво означава Мобилно Водородно Почистване?

Мобилно Водородно Почистване

Това означава най-общо казано, да Ви посетим на място с наш автомобил и машина. Ние ще почистим вашия двигател в рамките на 60 минути. Ние предлагаме мобилно водородно почистване на двигатели в територията на страната. Достатъчно е само да се свържете с Нас.

А, сега нека ви разкажа за плюсовете и минусите на Мобилното Водородно почистване

Плюсове на Мобилното Водородно почистване:
  1. Не губите време в път за да дойдете на място при нас.
  2. В случай, че имате автопарк с доста автомобили е по-изгодно за Вас. Вместо да карате един по един автомобилите при Нас, тъй като това ще отнеме повече време и разходи. Също така ще можем да почистим доста автомобили в рамките на един ден.
  3. Възможно е и да не можете да дойдете. Примерно, ако Вашият автомобил има сериозен проблем и не е в движение.
  4. Ние идваме и почистваме двигателя на място.
  5. Вие не се грижите за нищо, освен да ни предоставите достъп на автомобила/ите
Минуси на Мобилното Водородно почистване:
  1. Определено не е добра идея, да се почистват автомобили пред сгради където има офиси или пред жилищни сгради. Възможно е да започнат да излизат въглеродните отлагания под формата на дим и пушек. Освен това трябва да задържим автомобила на около 2000 об. /мин, което означава, че ще има и шум. Възможно е поне 3-4 Баби да звъннат на 112, Полиция, Пожарна или Гражданска защита, тъй като им нарушаваме личния комфорт!
  2. Не е подходящо да се прави като процедура в подземни паркинги или затворени пространства поради димът и шумът.
  3. За професионалните машини е нужен ток – 230V, които Вие трябва да осигурите или пък трифазен ток 380V, който може да нямате в съответния обект.
  4. Ако разстоянието е повече от 50км. не си заслужава за един автомобил, освен ако автомобила е примерно със сериозен технически проблем и не може да се движи.
  5. Няма как да носим със себе си всичката налична диагностична техника, която често използваме за да установим определени проблеми.

Цената на посещението варира в зависимост от това на какво разстояние се намирате.

В случай, че желаете да дойдем на място при Вас, моля да се свържете с Нас за да обсъдим най-удачния вариант как да направим Вашето Мобилно Водородно почистване! Може да се свържете с нас ТУК