Какво Ви спестява Водородно почистване?

Какво Ви спестява Водородно почистване?

Водородно почистване като процедура практически струва доста евтино!
Защо е така? С една процедура водородното почистване, което е около 60 минути се почистват доста части и компоненти и то наведнъж. Например: клапани и легла на клапани, сегменти, чела на бутала, турбо и геометрията, дизелови дюзи, бензинови инжектори, свещи, DPF филтър или катализатор и други.

А, сега си представете, че трябва да ви почистят само турбото!
водородно почистване цена

Спестете с едно почистване с Carbon Cleaner

Първо това е свързано с сваляне и качване на турбото, в повечето случай отнема един работен ден, че и отгоре. Цената за сваляне/качване е около 200 лв. в повечето сервизи. И то в случай, че Вашето турбо е на лесно място на мотора. В случай, че не е, цената може и да е по-висока. Освен това, че всяко сваляне и качване крие разни рискове. То трябва да се кисне в разни препарати, да се търка и четка, докато паднат всички въглеродни отлагания. След поставянето му обратно на двигателя, ще трябва да се смени и маслото и масления филтър, което означава още разходи.

Турбото беше само един пример, може да се наложи сваляне и качване на DPF/FAP филтър или катализатор. Демонтаж на дизелови дюзи или инжектори, за почистване с ултра-звукова вана. Да не говорим за проверка на запекли сегменти, практически означава да се разглоби целия двигател. Сметнете колко труд е необходим за това, колко време ще отнеме, какви рискове крие всяко демонтиране на част, която просто е замърсена, колко пари ще ви струва?

Все въпроси свързани с време и пари.

Водородното почистване е в пъти по-евтино в сравнение с всички други трудоемки и разходоемки начини за справяне с различни проблеми породени от въглеродните отлагания! С Водородно почистване веднъж на 10 или 15 хил. км. пробег, може да си спестите много главоболия и ходене по мъките при различни майстори. А, цената на услугата е почти символична в сравнение с по-горе изброените интервенции, а риска от допълнителни повреди е практически нулев.