Водородно почистване на двигател мнения

Мнения за Водородно почистване на двигатели

Много често се случва, да искате да чуете видите или прочетете мнение за услугата „водородно почистване на двигател” И това е съвсем нормално, тъй като това все още е нова услуга и непозната за повечето хора! Естествено мнения относно има, такива не липсват!

Мнения има и в нашата Фейсбук страница, има и под рекламите ни, има също и по различни авто-форуми (все пак там пишат уж най-запознатите)!  До момента мненията са противоречиви, тъй като, знаещи и не знаещи, можещи и не можещи или правили такова почистване и не правили, бързат да изкажат „експертно мнение”, заключения дават, дори се опитват да спорят! Все пак в България сме и няма начин някой да не е запознат със технологиита и новостите в авто-сферата, макар понякога да идват в България сравнително по-късно, иначе рискува да се изложи във високо-извисените авто-среди на страната ни! Точните и обективни мнения , естествено могат да бъдат само на хора правили такова почистване на двигателя си! мнения за водородно почистване на двигател

Най-интересните коментари обикновено са след 21:00 часа. Тогава „на маса” познанията по окси-водородни технологии, електро-химични процеси, електро-инженерство, ДВГ, кар софтуер, диагностика, основни ремонти на двигатели, турбини плюс дългия стаж като  механик на ходова част се засилват и започват да валят уникални познания, мнения, а дори спорове се зараждат! Най-силно изявени обикновено около уикенда или по празнични дни! Иначе през нормалната работна седмица мненията и въпросите също са нормални!
Та, да се върнем на въпроса… мнения за водородно почистване има и те се делят на три вида:

  1. Хора правили Водородно почистване на личния си автомобил
  2. Хора НЕ правили Водородно почистване на какъвто и да е автомобил
  3. Хейтъри – повече за хейтърите тук

В първия случай, това са хора правили това почистване на двигателя си, било то при Carbon Cleaner  или на друго място. Ако е правено при Нас, Ние винаги разпитваме какъв е проблема с колата и дали въобще има проблем. В случай, че има изявен проблем, дали е правена диагностика, с какво е правена, как и каква е препоръката на човека/сервиза, който е правил диагностиката. В случай, че не е правена диагностика, Ние правим такава задължително. Задаваме доста въпроси, за да се насочим къде да търсим проблема със съответния автомобил и дали въобще е за почистване!
Много голяма част от реалните клиенти се обаждат по-телефона обратно или пишат на Viber, Whatsapp или оставят коментар на Facebook страницата ни. В 90% от случаите, тези коментари са позитивни! 

Моля, когато пишете коментари, където и да било,  бъдете сигурни, че сте били при Нас или Наш оторизиран представител, преди да бързате да давате мнение на нашата страница! Тъй като, доста често се случва, да се коментират неща, за които Ние нямаме и ни най-малка представа, просто защото никога не сте бил наш клиент. В тези случаи, винаги питаме, къде (в кой сервиз сте били на почистване, за да проверим случая с Вашия автомобил), тъй като имаме база данни за всеки автомобил, който е минал на почистване във всеки Carbon Cleaner център. 

Във втория случай, хора, които никога не са правили такова почистване, започват да дават мнения, но в същото време не са се информирали достатъчно по темата, не са питали дори, не са чели и най-важното никога не са го правили, просто за да покажат, че са компетентни по всички въпроси! Такива мнения са базирани на предположения, размишления и научна фантастика! Много често се случва и хора от сферата да коментират в ролята на тролове, че видиш ли някой може им вземе “хляба” едва ли не.  Доста се смеем на такива опити, защото си проличават веднага. Опитват се така тънко да подпитват, опипват леко почвата, за да видят къде могат да “захапят” За щастие, това много бързо се познава, тъй като навлизат в “чужди води” така да се каже и не са подготвени по темата!

В третия случай, хейтъри – за тях всичко ново е измама, всичко е под съмнение до доказване на противното, изпитват душевна наслада, когато псуват, използват неприлични изрази и прочие, като по този начин показват единствено нивото си на култура! Подобни коментари обикновено биват премахвани в страниците ни, все пак, ако някои има лични неволи, ние нямаме никаква отговорност за това и никой от аудиторията не желае да чете чужди разсъждения извън темата.  Ние  разбираме, че общата социално-икономическа обстановка в страната малко или много е променила всеки един от Нас за последните 30 години, но също така, нямаме никаква отговорност за това.

Сега да се върнем на темата за мненията за Водородно почистване на двигатели. Ще направим извадка на мнения за почистването, както на позитивни, така и на негативни мнения, разбира се! Както от нашите страници, така и от различни форуми. Също така, ще продължим да обновяваме тази страница и в бъдеще, за да може по-лесно Вие сами да придобиете по-ясна представа за услугата Водородно почистване!

 

мнение за водородно почистване на двигател

Мнение на клиент за Водородно почистване на двигател!

мнение на клиента за водородно почистване от Carbon Cleaner

Мнение на клиента за водородно почистване на двигател

Г-н Иванов, явно НЕ е бил на почистване в Carbon Cleaner, след като са му дадени обещания за неща, които са невъзможни!