Carbon Cleaner

Водородно почистване на двигател

Добавянето на водород към нормалната гориво-въздушна смес на двигателя се създава по-скоростно изгаряне в цилиндрите, което се отразява благоприятно от гледна точка премахването на въглеродни отлагания.
Единствено водородът има свойството да сублимира твърди материали, каквито са въглеродните депозити в един двигател с вътрешно горене. Газът влиза през въздушния филтър и се смесва с въздуха и при изгарянето си сублимира (изпарява) твърдите въглеродни отлагания и те излизат като изгорели газове със специфичен мирис и цвят.

По този начин наслояванията от въглерод (сажди, накипи и налепи) по клапани, сегменти на буталата, челната част на буталата, DPF или FAP филтър, катализатор и цялата изпускателна система се премахват трайно от тези основни елементи на двигателя, за да може автомобилът Ви да „диша“ и работи правилно.

Водородно почистване на двигател

Вътрешно почистване на двигателя с Carbon Cleaner

В избраният от вас център за водородно почистване наш техник ще изчисти в рамките на 60 минути вашия автомобил и всички съществуващи въглеродни отлагания в двигателя ще бъдат трайно премахнати. Благодарение на години научно изследователска дейност ние успяхме да развием уникална технология, която да произведе достатъчно водород, за да премахне средно до 85% от съществуващите карбонови отлагания, които пречат на вашия двигател да работи безпроблемно.

Carbon Cleaner машина
  • Carbon Cleaner Professional машината е напълно автоматизирана и работи на 230V, което я прави много ефективна от гледна точка на производство на газ.
  • Произвежда дебит от 30 литра газ на минута, което гарантира пълното и ефективно декарбонизиране на двигателя при най-нисък разход на гориво.
  • Почиства бензинови и дизелови двигатели с кубатура до 12000 куб. см. поради високата си мощност.
  • Изключително икономична на разход на енергия – консумацията на ток е 2 kW/h.
  • Oборудвана със старт/стоп бутон, таймер – 60 мин., регулатор на напрежението – 0-230V, вграден волт и амперметър, LED индикатор за ниско ниво на електролита, LED индикатор за високо ниво в осушителя и охладителна система, която да отнема топлина от машината дори и в най–топлите условия.
  • Размери: 80 см. x 80 см. x 30 см.
    Тегло: 65 кг.
  • Carbon Cleaner Professional машината е мобилна и с колела устойчиви на масло, съобразено с изискванията за сервизи.
Преди да пристъпите към подмяна на скъпи части като сегменти, бутала, клапани, DPF или FAP филтър, катализатор, вие имате възможността да декарбонизирате вашия двигател лесно и бързо, без разглобяване и без химични добавки или скъпо струващи процедури за премахването им.
Произведено в България

Карбон клинър машината е произведена изцяло в България, като нашият екип проектира, създаде и патентова машината.
Присъединете се към най-голямата и най-бързо разрастваща се мрежа на Карбон-почистващи центрове в България .
Търсим партньори от цялата страна!
За повече информация и запитвания може да се свържете с нас на тел. 0878 950298, да ни пишете във Facebook на http://m.me/CarbonCleanerBulgaria, или на e-мейл info@carbon-cleaner.com

 

Запишете си СЕГА час за декарбонизация на вашия двигател. Обадете ни се на тел. 0878950298, или ни пишете на http://m.me/CarbonCleanerBulgaria