Carbon Cleaner

Водородно почистване на двигател

Carbon Cleaner (Въглерод чистач) е марка машини, които произвеждат окси-водород и са предназначени за декарбонизиране на двигатели с вътрешно горене (ДВГ). Произвеждаме  различни модели машини за декарбонизация спрямо нуждите на клиенти и партньори. Като производител на машините Carbon Cleaner, Ние използваме предимно Европейски материали и компоненти за да сме сигурни, че качеството е на много високо ниво както в Европа, така и в света!

Водородно почистване на двигател

Всеки един компонент и материал притежава сертификат от своя производител и допълнително бива тестван и “измъчван” лично от Нас с часове и дни за да гарантираме много високо качество на машините си. Това от своя страна ни позволи безпроблемното сертифициране на Карбон Клинър машините и то по параметри съгласно изискванията за такива машини. През последните 10 години, стигнахме до извода, че качеството се отблагодарява многократно на партньорите ни, на клиентите ни и естествено на Нас самите, защото Ние определено, не обичаме да обслужваме, макар да ни се налага понякога!
Основната линия машини са 230V и 380V, разбира се с различна мощност и параметри. Всеки един модел е тестван многократно в различни условия и натоварвания за да гарантира дългосрочната си безпроблемна работа.

Основни предимства на Карбон Клинър машините са:

  • Всички машини на Carbon Cleaner са напълно автоматизирани, като всеки модел има над 12 защити, така, че да гарантира абсолютна безопасност
  • Леснa употреба от потребителя – всички параметри могат да бъдат контролирани
  • Здравина и издръжливост
  • Най-висока ефективност от гледна точка на консумация на ел. енергия и производство на HHO газ
  • Основен параметър за такива машини е дебит произведен окси-водороден (HHO) газ. За да се гарантира максимална ефективност при декарбонизиране на различни двигатели е нужен дебит от 8 до 50 литра на минута в зависимост от двигателя.
  • Приложението им е предимно при бензинови и дизелови двигатели с кубатура от 1000 куб. см. до  50 000 куб. см.
  • Изключително икономични както на разход на енергия (kW/h) спрямо произведен HHO газ, така и от към консумация на електролит
  • Всяка Carbon Cleaner машина е оборудвана със старт/стоп бутон, таймер за обратно отброяване, датчик за налягане, регулатор за производство на газ, вграден волт и амперметър, LED индикатор за ниско ниво на електролита, LED индикатор за високо ниво в осушителя,  външен бъблер, за да ви показва визуално производството на HHO газ и охладителна система, която да отнема топлината от машината дори и в най-топлите условия
  • Carbon Cleaner Professional са мобилни и с колела устойчиви на масло, съобразено с изискванията за авто-сервизи

Добавянето на водород към нормалната гориво-въздушна смес на двигателя се създава по-скоростно изгаряне в цилиндрите, което се отразява благоприятно от гледна точка премахването на въглеродни отлагания.
Единствено водородът има свойството да сублимира твърди материали, каквито са въглеродните депозити в един двигател с вътрешно горене. Газът влиза през въздушния филтър и се смесва с въздуха и при изгарянето си сублимира (изпарява) твърдите въглеродни отлагания и те излизат като изгорели газове със специфичен мирис и цвят.

[/text_with_image]