Турбо и геометрия

водородно почистване на турбо

Защо турбото се замърсява?

Турбокомпресори се използват за повишаване на ефективността и работата на двигатели, както при дизелови така и при бензинови. Използването на изгорели газове въртят турбокомпресора. По този начин той компресира  повече въздух в горивните камери на двигатели с вътрешно горене и създава повече мощност и съответно динамичните показатели на автомобила се повишават. Допълнителния въздух заедно с пропорционално повече гориво създава по-голям въртящ момент и мощност.


водородно почистване на турбината

С времето и с изминатия пробег на автомобила някои датчици и сензори започват да излизат от норми. Тогава се получава богата смес, лошо впръскване на горивото, недоизгаряне не горивото, нискокачествено гориво или консумация на масло. Това причинява сериозни въглеродни образувания по турбокомпресора и неговата геометрия. В следствие на което се получава негативен натиск върху турбокомпресора и причинява неговото бързо износване. Когато този проблем се проявява това може да доведе до загуба на производителност и мощност или до ремонт или подмяна на турбото.


водородно почиства турбото и геометрия

Как да почистим турбото без разглобяване? 

С нашата Карбон клинър машина, Вие имате възможността да почистите Турбокомпресора без дори да го сваляте от автомобила. При водородното почистване за около 60 минути може да премахнете всички въглеродни отлагания от него и да удължите неговия живот. С преминаването на голямо количество окси-водород през двигателя и турбото, се повишава температурата вследствие на което всички нагари и налепи от въглерод ще бъдат сублимирани (изпарени) и ще излезнат през ауспуховата система. Бързо , лесно и без разглобяване!Препоръчваме водородно почистване на всеки 15000км. за да подържате Вашият двигател чист отвътре!


почистващ център турбо

Ако вашето превозно средство изисква професионална намеса за почистване на турбокомпресора, няма да намерите по-добра алтернатива. Само за 60 минути, без разглобяване!

Предимствата: 
Без демонтаж!
Спестявате време и пари!
Отнема само 1 час! 

Научете повече за ползите от водородното почистване TУК